Színes Kontaktlencse
A színes kontaktlencséket azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik szeretnék a saját szemük színét kiemelni, vagy megváltoztatni. A lencsék +, - illetve semleges erősségben is elérhetőek, ebből kifolyólag azok is viselhetnek színes kontaktlencsét, akiknek nincs látási problémájuk. Egész napos használatra alkalmasak, de minden esetben naponta egyszer...
A színes kontaktlencséket azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik szeretnék a saját szemük színét kiemelni, vagy megváltoztatni. A lencsék +, - illetve semleges erősségben is elérhetőek, ebből kifolyólag azok is viselhetnek színes kontaktlencsét, akiknek nincs látási problémájuk. Egész napos használatra alkalmasak, de minden esetben naponta egyszer a tisztításuk, illetve tároló folyadékban való áztatásuk ajánlott. A napi színes kontaktlencsék esetében nincs szükség ápolásra, a használat után a nap végén, egyszerűen ki kell dobni.

A színes kontaktlencsék egyszerre változtatják meg a szem színét és javítják a látási problémákat. A legjobb választás azok számára akik intenzív tekintetet szeretnének és szeretik magukra vonzani a tekinteteket. A színes kontaktlencsék használata ajánlott fotózásokra, évfordulókra, farsang idején.
Bővebben

Színes Kontaktlencse 23 terméket találtam.

Mutat 1 - 23 / 23
Mutat 1 - 23 / 23