Havi Kontaktlencse
A havi lencsék használati ideje egy hónap. Ez idő letelte után a lencséket ki kell dobni és kicserélni egy újra. A havi lencsék használata esetén a megfelelő ápolási szükségletet figyelembe kell venni ahhoz, hogy a saját tulajdonságait megőrizze az egész használhatósági időn keresztül. A havi lencséket a tárolóból kiszedéskor mindíg ki kell tisz...
A havi lencsék használati ideje egy hónap. Ez idő letelte után a lencséket ki kell dobni és kicserélni egy újra. A havi lencsék használata esetén a megfelelő ápolási szükségletet figyelembe kell venni ahhoz, hogy a saját tulajdonságait megőrizze az egész használhatósági időn keresztül. A havi lencséket a tárolóból kiszedéskor mindíg ki kell tisztítani ápolófolyadékkal, és azt követően lencsefolyadékkal töltött steril tárolóba helyezni. A lencsék öblítése nagyon fontos mindenfajta szennyeződés tisztításának szempontjából, amelyek összegyűlnek a lencsék felszínén. Ápolt havi lencsék hosszú használati időt fognak nyújtani a használóiknak, és mindezt változatlan állapotban.

A havi kontaktlencsék, azok számára jelentenek jó választást, akik hosszú ideig szeretnék hordani lencséjüket. A havi kontaktlencsék nagyobb kiszerelésben rendelhetők meg, ennek előnye, hogy amennyiben elvesztette lencséjét vagy pedig megsérült, akkor azonnal ki tudja cserélni.

Havi lencséket két csoportba lehet elosztani, azaz rugalmas napi lencsék csoportjába, valamint folyamatos használatú csoportjába. Folyamtos használatú lencse lehetőséget ad az éjjelnappali viselésre, és nem kell őket minden este levenni. Ezeknek a lencséknek köszönhetően sok ember egész hónapra elfelejtheti, hogy van neki látáshibája, mert szüntelenül kiválóan lát.
Bővebben

Havi Kontaktlencse 66 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 24 / 66
Mutat 1 - 24 / 66