2 Hetes Kontaktlencse
A két hetes kontaktlencséket cserélni kell rendszeresen, ha a viselési idő letelt. Lehetőség van arra, ennél a típusnál, hogy a két hetes kontaktlencsét tovább viselje a nap folyamán, akár éjszaka is, viszont a lencse viselési ideje ebben az esetben lerövidül. A kontaktlencséket naponta tisztítani kell ápolófolyadékban és tárolásukra pedig a ste...
A két hetes kontaktlencséket cserélni kell rendszeresen, ha a viselési idő letelt. Lehetőség van arra, ennél a típusnál, hogy a két hetes kontaktlencsét tovább viselje a nap folyamán, akár éjszaka is, viszont a lencse viselési ideje ebben az esetben lerövidül. A kontaktlencséket naponta tisztítani kell ápolófolyadékban és tárolásukra pedig a steril kontaktlencse tartó szolgál, ezzel megóvja a lencsét a szennyeződésektől, illetve a fehérjelerakódástól. Az éjjel­nappal viselhető két hetes lencsék esetében nem szükséges naponta tisztítani a lencsét, abban az esetben, ha estére nem szeretné eltávolítani a szemből. Javasolt a kontaktlencse rendszeres, napi tisztítása, használat előtt.

Ez a kontaktlencse típus tökéletes lesz azok számára, akik rövid idő alatt szeretnék szemüvegüket lecserélni. Kéthetes lencsék olyan programokhoz alkalmasak, amikor tudjuk, hogy nagyon aktívak leszünk, vagy úszáshoz és napszemüveg viseléséhez. Ez szinte lehetetlen lenne, a kontaktlencsék viselése nélkül. A kéthetes lencsék szórakozni járóknak is jó választásnak bizonyulnak, mert nem kell aggódniuk a buliban azon, hogy szemüvegük eltörhet. Hasonlóképpen vonatkozik ez a sportolókra is. A kéthetes lencsék kényelmesek használatkor, látási komfortot biztosítanak, ráadásul viszonylag nem drágák. Lehet bennük minden olyan tevékenységet végezni, amelyekhez a szemüveg viselése nagy korlátozást jelentene.
Bővebben

2 Hetes Kontaktlencse 6 terméket találtam.

Mutat 1 - 6 / 6
Mutat 1 - 6 / 6