Napi kontaktlencse
A napi kontaktlencsék viselési ideje egy nap. A napi kontaktlencsék nem igényelnek folyadékban való lencseápolást. A napi lencsék azok számára jelentik a legjobb választást, akiknek nincsen idejük a napi lencseápolásra, vagy akik csak alkalmanként használnak lencsét. A napi lencséket azok számára tudjuk ajánlani, akik allergiában szenvednek és é...
A napi kontaktlencsék viselési ideje egy nap. A napi kontaktlencsék nem igényelnek folyadékban való lencseápolást. A napi lencsék azok számára jelentik a legjobb választást, akiknek nincsen idejük a napi lencseápolásra, vagy akik csak alkalmanként használnak lencsét. A napi lencséket azok számára tudjuk ajánlani, akik allergiában szenvednek és érzékeny a szemük. A lencsét a nap végén el kell távolítani a szemből és kidobni, másnak pedig egy új párat kell behelyezni.

A napi kontaktlencsék a legmodernebb típusú lencsék és forradalmi darabok a bármely típusú kontaktlencsével szemben. A napi kontaktlencsék teljes körű higéniát nyújtanak, a viselő a régi, piszkos lencsét ki kell, hogy cserélje egy új, tiszta párra naponta. A napi kontaktlencsék magas oxigénáteresztő képességel és magas víztartalommal rendelkeznek. Azok számára alkalmas, akiknek “száraz a szemük” és sok időt töltenek számítógép előtt.

A kényelmes viselés az egyik fő jellemzője a napi kontaktlencséknek, nem kell naponta ápolni a lencsét. A régi , piszkos lencsét szükséges egy új, tiszta párra kicserélni. A napi lencsék kifejezetten kedveltek a sportemberek számára, a szemüveggel szemben nem zavaróak. A napi kontaktlencsék minden típusban elérhetőek a Bestgaze.hu webáruházban. Napi kontaktlencsék asztigmatikus és színes kivitelben is megtalálhatók a Bestgaze.hu­nál.
Bővebben

Napi kontaktlencse 61 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 24 / 61
Mutat 1 - 24 / 61