Kontaktlencse
A kontaktlencsék használata azok számára ajánlott, akik szeretnék látásukat javítani, anélkül, hogy külsejük megváltozna. Ezért a kontaktlencsék kiváló alternatívát nyújtanak a szemüveg szemben. A kontaktlencsék lágy, vékony kialakításuknak köszönhetően szinte láthatatlanok a szemre felhelyezve. A kontaktlencsék kifejezetten azok számára ajánlot...
A kontaktlencsék használata azok számára ajánlott, akik szeretnék látásukat javítani, anélkül, hogy külsejük megváltozna. Ezért a kontaktlencsék kiváló alternatívát nyújtanak a szemüveg szemben. A kontaktlencsék lágy, vékony kialakításuknak köszönhetően szinte láthatatlanok a szemre felhelyezve. A kontaktlencsék kifejezetten azok számára ajánlottak, akiknek szükségük van látásuk korrigálásra, sokat utaznak vagy sportolnak.
Kontaktlencse típusok:
 • Napi kontaktlencsék – a napi kontaktlencsék viselési ideje nem lehet több egy napnál, használat után ki kell dobni a lencsét. Ezért a napi kontaktlencsék nem igényelnek folyadékban való lencseápolást.
 • Két hetes kontaktlencsék – ezeknek a lencsének két hetes a viselési idejük, ez idő után szükséges kicserélni a lencséket egy új párra. Mivel ezeknek a típusú lencséknek hosszabb a viselési idejük, ezért szükséges a lencsék ápolófolyadékban való ápolása.
 • Havi kontaktlencsék – ezeknek a lencsének egy hónap a viselési idejük, ez idő után szükséges kicserélni a lencséket egy új párra. Mivel ezeknek a típusú lencséknek hosszabb a viselési idejük, ezért szükséges a lencsék ápolófolyadékban való ápolása.
 • Éjjel­nappali kontaktlencsék – a kontaktlencse viselők használhatnak éjjel­nappali konatktlencsét is. Az éjjel­nappali lencsék nem igényelnek mindennapos kontaktlencse folyadékban való ápolást, de szükséges a lencsék tisztítása bizonyos időközönként. A legtöbb éjjel­nappali lencse viselési ideje két hét vagy pedig havi.
 • Tórikus kontaktlencsék – Az asztigmatikus lencsék is ebbe a típusba tartoznak. Viselési idejük lehet napi, két hetes vagy pedig havi.
Bővebben

Kontaktlencse 89 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Napi kontaktlencse
  A napi kontaktlencsék viselési ideje egy nap. A napi kontaktlencsék nem igényelnek folyadékban való lencseápolást. A napi lencsék azok számára jelentik a legjobb választást, akiknek nincsen idejük a napi lencseápolásra, vagy akik csak alkalmanként használnak lencsét. A napi lencséket azok számára tudjuk ajánlani, akik allergiában szenvednek és érzékeny a szemük. A lencsét a nap végén el kell távolítani a szemből és kidobni, másnak pedig egy új párat kell behelyezni.

  A napi kontaktlencsék a legmodernebb típusú lencsék és forradalmi darabok a bármely típusú kontaktlencsével szemben. A napi kontaktlencsék teljes körű higéniát nyújtanak, a viselő a régi, piszkos lencsét ki kell, hogy cserélje egy új, tiszta párra naponta. A napi kontaktlencsék magas oxigénáteresztő képességel és magas víztartalommal rendelkeznek. Azok számára alkalmas, akiknek “száraz a szemük” és sok időt töltenek számítógép előtt.

  A kényelmes viselés az egyik fő jellemzője a napi kontaktlencséknek, nem kell naponta ápolni a lencsét. A régi , piszkos lencsét szükséges egy új, tiszta párra kicserélni. A napi lencsék kifejezetten kedveltek a sportemberek számára, a szemüveggel szemben nem zavaróak. A napi kontaktlencsék minden típusban elérhetőek a Bestgaze.hu webáruházban. Napi kontaktlencsék asztigmatikus és színes kivitelben is megtalálhatók a Bestgaze.hu­nál.
 • 2 Hetes Kontaktlencse
  A két hetes kontaktlencséket cserélni kell rendszeresen, ha a viselési idő letelt. Lehetőség van arra, ennél a típusnál, hogy a két hetes kontaktlencsét tovább viselje a nap folyamán, akár éjszaka is, viszont a lencse viselési ideje ebben az esetben lerövidül. A kontaktlencséket naponta tisztítani kell ápolófolyadékban és tárolásukra pedig a steril kontaktlencse tartó szolgál, ezzel megóvja a lencsét a szennyeződésektől, illetve a fehérjelerakódástól. Az éjjel­nappal viselhető két hetes lencsék esetében nem szükséges naponta tisztítani a lencsét, abban az esetben, ha estére nem szeretné eltávolítani a szemből. Javasolt a kontaktlencse rendszeres, napi tisztítása, használat előtt.

  Ez a kontaktlencse típus tökéletes lesz azok számára, akik rövid idő alatt szeretnék szemüvegüket lecserélni. Kéthetes lencsék olyan programokhoz alkalmasak, amikor tudjuk, hogy nagyon aktívak leszünk, vagy úszáshoz és napszemüveg viseléséhez. Ez szinte lehetetlen lenne, a kontaktlencsék viselése nélkül. A kéthetes lencsék szórakozni járóknak is jó választásnak bizonyulnak, mert nem kell aggódniuk a buliban azon, hogy szemüvegük eltörhet. Hasonlóképpen vonatkozik ez a sportolókra is. A kéthetes lencsék kényelmesek használatkor, látási komfortot biztosítanak, ráadásul viszonylag nem drágák. Lehet bennük minden olyan tevékenységet végezni, amelyekhez a szemüveg viselése nagy korlátozást jelentene.
 • Havi Kontaktlencse
  A havi lencsék használati ideje egy hónap. Ez idő letelte után a lencséket ki kell dobni és kicserélni egy újra. A havi lencsék használata esetén a megfelelő ápolási szükségletet figyelembe kell venni ahhoz, hogy a saját tulajdonságait megőrizze az egész használhatósági időn keresztül. A havi lencséket a tárolóból kiszedéskor mindíg ki kell tisztítani ápolófolyadékkal, és azt követően lencsefolyadékkal töltött steril tárolóba helyezni. A lencsék öblítése nagyon fontos mindenfajta szennyeződés tisztításának szempontjából, amelyek összegyűlnek a lencsék felszínén. Ápolt havi lencsék hosszú használati időt fognak nyújtani a használóiknak, és mindezt változatlan állapotban.

  A havi kontaktlencsék, azok számára jelentenek jó választást, akik hosszú ideig szeretnék hordani lencséjüket. A havi kontaktlencsék nagyobb kiszerelésben rendelhetők meg, ennek előnye, hogy amennyiben elvesztette lencséjét vagy pedig megsérült, akkor azonnal ki tudja cserélni.

  Havi lencséket két csoportba lehet elosztani, azaz rugalmas napi lencsék csoportjába, valamint folyamatos használatú csoportjába. Folyamtos használatú lencse lehetőséget ad az éjjelnappali viselésre, és nem kell őket minden este levenni. Ezeknek a lencséknek köszönhetően sok ember egész hónapra elfelejtheti, hogy van neki látáshibája, mert szüntelenül kiválóan lát.
 • Night & Day
  Az éjjel­nappali lencséket azok számára gyártják, akik 24 órán keresztül szeretnék használni a lencsét. Ezért a napi ápolása, ennek a típusú lencsének nem szükséges. Ugyanakkor nagyon fontos a rendszeres tisztítása a kontaktlencsének, hogy megóvjuk a fehérjelerakodásokkal és a szennyeződésekkel szemben.

  Az éjjel­nappali kontaktlencsék azok számára ajánlott, akik nem szeretnének szemüveget hordani. Az éjjel­nappali lencsék lehetővé teszik viselőjük számára, hogy elfelejtkezzen arról, hogy kontaktlencsét visel, miközben látása tökéletes még felkelés után is.
 • Színes Kontaktlencse
  A színes kontaktlencséket azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik szeretnék a saját szemük színét kiemelni, vagy megváltoztatni. A lencsék +, - illetve semleges erősségben is elérhetőek, ebből kifolyólag azok is viselhetnek színes kontaktlencsét, akiknek nincs látási problémájuk. Egész napos használatra alkalmasak, de minden esetben naponta egyszer a tisztításuk, illetve tároló folyadékban való áztatásuk ajánlott. A napi színes kontaktlencsék esetében nincs szükség ápolásra, a használat után a nap végén, egyszerűen ki kell dobni.

  A színes kontaktlencsék egyszerre változtatják meg a szem színét és javítják a látási problémákat. A legjobb választás azok számára akik intenzív tekintetet szeretnének és szeretik magukra vonzani a tekinteteket. A színes kontaktlencsék használata ajánlott fotózásokra, évfordulókra, farsang idején.
 • Multifokális...
  A progresszív kontaktlencsék célja, hogy minden távolságra jól lássunk a lencsével. Progresszív lencsék tökéletes látásminőséget és használati kényelmet biztosítanak.

  A progresszív kontaktlencsék azok számára ajánlott, akik 40. életévüket betöltötték, és akik nem szeretnének egy vagy több szemüveget használni. A progresszív lencsék kialakításuknak köszönhetően garantálják a tökéletes látást viselőjük számára. A progresszív kontaktlencsék azok számára ajánlott, akiknek fontos, hogy közelre és távolra is jól lássanak.

  Csakúgy, mint a mono­focal­is kontaktlencsék, a progresszív kontaktlencsék is napi ápolást igényelnek. A progresszív kontaktlencsék elérhetőek a piacon napi és havi változatban is.
 • Tórikus kontaktlencse
  A tórikus lencsék alkalmasak az asztigmiások­ rövidlátók és távollátók számára, akik javítani szeretnének látásukon. A tórikus kontaktlencsék kialakításuknak köszönhetően éles, stabil látást biztosítanak.

  Az asztigmia egy látásbetegség, amely korrigálására a tórikus kontaktlencse nyújt megoldást. Ez a fajta lencse nagyon kényelmes és kellemes használat közben. Csupán ápolásra van szüksége, amely rendszeres tisztítást és speciális lencsefolyadékba való tárolást jelent. A tórikus lencse használata esetén nincs szükség szemüveg használatára azoknak, akik asztigmatizmusban szenvednek.

  A tórikus kontaktlencséket, úgy alakították ki, hogy stabil és éles látást biztosítson viselője számára. A tórikus kontaktlencse rendkívül kényelmes is. A tórikus lencsék gyártói garantálják a használók számára a biztonságos viselését a kontaktlencsének.
oldalanként
Mutat 1 - 24 / 89
Mutat 1 - 24 / 89