Kiegészítők
Ez azoknak a termékeknek a csoportja, amely a kontaktlencsék ápolására szolgálnak, mint például: kontaktlencse tartók, utazókészletek, csipeszek és uborlás szempárnák. A kontaktlencse tartók műanyagból vagy pedig üvegből készültek. Muszáj, hogy sterilek legyenek, annak érdekében, hogy megóvják a lencsét a további szennyeződésektől. A kontaktlenc...
Ez azoknak a termékeknek a csoportja, amely a kontaktlencsék ápolására szolgálnak, mint például: kontaktlencse tartók, utazókészletek, csipeszek és uborlás szempárnák. A kontaktlencse tartók műanyagból vagy pedig üvegből készültek. Muszáj, hogy sterilek legyenek, annak érdekében, hogy megóvják a lencsét a további szennyeződésektől. A kontaktlencse tárolók különböző formákban rendelhetőek meg és jelölve van, hogy melyik a jobb és melyik a bal szem tárolója. Lencsetárolók speciális utazókészletek is lehetnek, amelyek hasznosak mindenféle kirándulásra és utazásra, főképp táborozás és sátorozás közben, amikor nehéz a kontaktlencsék steril tisztaságának megtartása.

Az uborkás szempárnát azok számára ajánljuk, akik kontaktlencsét viselnek és szeretnék enyhíteni a bepirosodásokat. Az Eyeye uborkásszempárna terméke elérhető webáruházunkban.
Bővebben

Kiegészítők 7 terméket találtam.

Mutat 1 - 7 / 7
Mutat 1 - 7 / 7