RÓLUNK

Cégünk

A Bestgaze.hu tulajdonosa a Szkla.com SA, az egyik vezető online kontaktlencse bolt Közép- és Kelet-Európában. A www.szkla.com weboldal tulajdonosa is egyben, több országban is lehet kontaktlencsét rendelni tőlünk, példáulMagyarországon, Csehországban és Litvániában. Több optikai üzletünk van a nagyobb lengyel városokban. Cégünk számos díjat kapott,köztük a vásárlók értékelése alapján kapott Legjobb Online Gyógyszertár 2011-ben (Opineo.pl). A több mint 100 000 rendszeres vásárlónkbizonyítják, hogy webáruházunk az egyik legjobb megoldás a kontaktlencse vásárlására.

Csapatunk

Csapatunk tagjai elkötelezett szakemberek, akiknek fontos, hogy a vásárlók elégedettek legyenek az internetes vásárlás során. Ügyfélszolgálatunk elérhető e-mailben és telefonon, minden megkeresésre azonnal válaszolunk. Munkaidőnk hétfőtől péntekig 8:00 órától 16.00 óráig tart. Minden vevői megrendelést a lehető legnagyobb gondossággal készítünk el.

Információ

Bestgaze.hu garantálja a gyors szállítást, az alacsony árakat, eredeti termékeket és a biztonságos szolgáltatást. Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk - 4 millió kontaktlencsével - a következő gyártók termékeivel: Bausch&Lomb, Ciba Vision (Alcon), Johnson & Johnson, Zeiss,Cooper Vision és így tovább. A kontaktlencsék mellett más kiegészítők is elérhetőek ebáruházunkban: szemcseppek, kontaktlencse ápolófolyadékok, kiegészítők. Nézze meg kínálatunkat!